281112

Monsoon dress

Wood Wood knit, Won Hundred shirt, Diesel Skinzee jeans & Won Hundred boots.

Monsoon dress & pumps

I tirsdags var jeg inviteret til en hyggelig aften i Monsoon butikken på Amagertorv – den er kæmpe stor og fyldt med dimser, smykker og tøj. Jeg fik lov at vælge en ting fra butikken og var meget i tvivl om det skulle være denne fine kjole, den ville være ret perfekt til både jul og nytår. Endte dog med noget andet, som i sikkert ser på et dagens snart. Hvad siger i til kjolen?

This Tuesday I was invited to a cozy evening in the Monsoon store on Amagertorv – it is huge and filled with gadgets, jewelry and clothing. I got to choose one thing from the store and was very unsure if it should be this pretty dress, it would be quite perfect for both Christmas and New Years. Ended up with something else, which you will see very soon. What do you think about the dress?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

281112