Karen Segall i Karrusel

Less is More

Da jeg købte min Mason Pearson hårbørste, var Lotte som har Barnholdts, så venlig at sende et sæt shampoo og balsam fra mærket Less is More med i pakken. Har brugt det de seneste par uger, på skift med min Purely Professionals shampoo og det er virkelig godt for mig. Duften er meget mild og lækker og det efterlader håret fint og blødt, uden det bliver klasket eller mega glat. Mallowsmooth er godt til hår som mit, der er ret tørt og slidt, men Less is More har et bredt udvalg, så der burde være noget for enhver.

When I bought my Mason Pearson hairbrush, Lotte who owns Barnholdts, kindly send a set of shampoo and conditioner from Less is More in the package. I have been using it the past few weeks, alternately with my Purely Professionals shampoo and it’s really good for me. The scent is very mild and delicious and it leaves the hair fine and soft, without being flabby or mega straight. Mallowsmooth is good for hair like mine, which is quite dry and worn, but Less is More has a wide selection, so there should be something for everyone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karen Segall i Karrusel