311212

do the girl thing

Carré earrings, GOSH brow gel & mascara, Ilse Jacobsen heels & Oriflame brow kit.

Jeg afværgede den ellers oplagte tøjkrise og fandt to gamle yndlingssager fra DANSK frem og så havde jeg lige pludselig tid til smukseringen til årets sidste fest. Håret blev krøllet i spidserne med et krøllejern, sprayet med Maria Nila hairspray – som er mega god, børstet i gennem med min legendariske hårbørste og krammet op (hedder det, det?) med Moroccanoil styling cream. Jeg tegnede min bryn op med Oriflames brow kit og GOSHs brow gel, som jeg næsten bruger hver dag. Havde overvejet kunstige øjenvipper, som normalt er min favorit, men kunne ikke overskue at de skulle hænge på kinderne mens jeg dansede til Whitney Houston tidligt på den første morgen af 2013. Derfor blev det BOombastic (hahah) med den mest ekstreme mascara fra GOSH -seriøst, den er alt for vild til hverdag, men meget perfekt til fest. Mine øreflipper blev pimpet med guldkæder og zirkoner fra Carré og mine babyfødder smuttede i de gode gamle røde pumps fra Ilse Jacobsen. Har linket til næsten alle produkter, men hvis i har spørgsmål, så skriv endelig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

311212