100113

The mists, the oils, the masks & the moist.

Godmorgen! Vi starter lige dagen med verdens længste indlæg, ik?

Jeg er som skrevet 1 mia gange før, virkelig sippet og sart omkring hvad jeg smider i hovedet – og bruger af produkter generelt. Derfor elsker jeg at finde rene, parfume og parabene fri og milde produkter, som jeg kan bruge til hverdag. Tromborg har jeg brugt i længere tid, det samme med Jurlique, men Rudolph Care, Matas natur (den parfume fri), Purely Professionals er nye venner til mit ansigt.

Har delt dem op i 3 vennegrupper og lad os starte med the mistszzz: Jeg er total afhængig af rosenspray og bruger det hver dag inden jeg bruger ansigtsolie og i løbet af dagen hvis min hud er meget tør eller jeg har det meget varmt. Jurlique har været min tro ven i mange mange år – og har fornyligt opdaget at Helsemin (min yndlings butik) sælger dem langt billigere en fx. Magasin. Fornyligt fik jeg mulighed for at teste nogle Tromborg produkter (jeg er fan af det hele), hvilket har betydet at min Jurlique rosenvand har fået en ven (og en konkurrent). Tromborgs spray dufter lidt mere natur agtig af rose, end Jurliques, men ellers er der ikke den store forskel.

The oilszzz: Min hud er tør som sahara så jeg er dybt taknemmelig for at have stødt på e-vitamin olien, som jeg vidst har blogget om før. E-vitamin olien er rimlig all-round og jeg bruger den også om sommeren til forbrændte skuldre og hele året til tørre ben og arme. Den koster 50 kr. i de fleste helsebutikker og holder sygt lang tid. Nu er problemet så det at jeg blev bekendt med Rudolph Cares Acai anti-aging facial oil, som må være noget af det lækreste jeg nogensinde har brugt (det sammen med deres body oil). Desværre koster den 800 bobs, så når min lille prøve er brugt op skal der graves lidt guld frem.

The masks: ok det her er luxuus vennegruppen, for det er ikke så ofte jeg har tid til den helt store hjemmespa. Men jeg er blevet glad for et par stykker som ikke skal sidde i 40 minutter og trækkes af som et plaster. Den første er Matas natur facial scrub (ok, det er vel ikke en decideret maske – men den er go) som bare lige skal køres forsigtigt rundt i ansigtet (måske mens du alligevel er i bad) og vaskes af – pretty simple. Så er der Tromborgs Multi Vitamin Facial Mask som virkelig frisker huden op, hvis den har været lidt træt og så Blue mud mask som er ret grineren fordi man ligner en Avatar. Den skal sidde til den er tørret ind og fugter huden mens den renser for urenheder – sjovt og belejligt. Af det lidt mere fedtede slags bruger jeg Balance Me Stellar Face Balm som en maske over natten, bare tag noget af det der balm, varm det op og put det i hovedet og sov – så vågner du op med sygt blød og strålende hud. Første gang jeg havde brugt den spurgte min ellers meget kritiske veninde hvad søren jeg havde gjort ved min hud, siden den strålede så meget. Det sker virkelig sjældent (og er ikke sket siden) at jeg får den slags komplimenter, jeg er normalt bare træt og lidt bleg.. Rosinen i pølseenden er Purely Professionals Repair Creme 1, som jeg bruger som en fugtgivende maske om natten, lige som ovenstående, men også som dagcreme på de virkelig kolde dage, eller i løbet af dagen hvis jeg får tørre pletter i ansigtet.

The moist: Det her er virkelig min hovedpine, for jeg synes det er mega svært at finde en god ansigtscreme – har spurgt jer til råds og prøvet mange af dem i har anbefalet men har endnu ikke fundet den perfekte. Lige nu skifter jeg mellem Tromborg Below 10 degrees cream som er rigtig god til sart hud på kolde dage, Mark Philip moisturizer som dufter af kage, nogle prøver på Rudolph Care Acai Anti-aging facial moisturizer og anti stress facial cream, som sammen med RC eye cream og facial oil, nok er det nærmeste jeg kommer på det perfekte. Jeg skifter lidt mellem disse og det er egentlig meget fint pt.

Har prøvet at linke til alle produkter men spørg endelig, hvis i er i tvivl om noget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100113