lions

hi weekend

Gestuz leather jacket (gift), Gina Tricot tee, Gina Tricot jeans (gift), Polder socks & Shoe Biz shoes (gift)

Jeg var så heldig at få fingrerne i de her mega seje sko fra Shoe Biz. Jeg synes kombinationen af den lyse camel, den hvide microsål og den sorte kant er perfekt. Selvfølgelig skulle de have disco sokker til og lidt neon og lidt læder. Min weekend står på studietid og fødselsdage en masse, hvad skal i lave?

I was so lucky to get my hands on these pretty shoes from Shoe Biz. I can’t get over how perfect the combination of the light camel color, the white sole and the black egde all the way around is – love them. Of course i had to add some disco socks and some neon yellow.. and some leather. My weekend is all about studying and birthday celebration galore, whats up with your weekend?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lions