do you read me?

the brush madness + hair needs

Jeg er blevet virkelig glad for min Mason Pearson børste. Den er dyr – ja, den kan vi ikke komme uden om, så prisen aside, vil jeg kort anbefale den. Jeg har brugt den i et par måneder nu og i forhold til at jeg aldrig børstede hår før (undtagen når det virkelig var nødvendigt) så er det en stor forandring for mig at skulle gå op i en børste.. men jeg må indrømme at jeg virkelig er glad for den af følgende grunde 1. mit hår er blankt og føles tykt. 2. jeg fælder mindre. 3. den hovedbundsmassage som børsten giver, skulle jeg mene er rimlig terapeutisk – jeg er nærmest lidt afhængig af den. Men, jeg vil indrømme at jeg ikke børster mit hår 100 gange hver aften, men jeg forsøger at gøre det så ofte som muligt. Det bedste, synes jeg, er at børste håret helt igennem om aftenen og så bare børste spidserne om morgenen, så er det helt perfekt! Find den her. Jeg har lige sneget to produkter med ind, som er mine favoritter pt – Maria Nilas hår pudder og Moroccanoils light treatment til mine spidser.

I was really happy with my Mason Pearson brush. It is expensive – yes, i wont deny that, so the price aside, I will briefly describe my experience with MP. I’ve been using it for a few months now and due to the fact that I never brushed my hair before (except when it was really necessary) it is a big change for me to even care about a hairbrush .. but I must admit that I really am excited about it due to the facts that 1. my hair is shiny and feels thick. 2. I loose less hair. 3. the scalp massage this brush gives, I think is therapeutic – I’m almost a little dependent on it. But, I will admit that I did not brush my hair 100 times every night, but I try to do it as often as possible. The best, I think, is to brush your hair thoroughly in the evening and then just brush the tips in the morning, it’s absolutely perfect! Find it here. I just slipped two products into the picture which are my favorites atm – Maria Nilas hair powder and Moroccanoils light treatment for my tips.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

do you read me?