Top priority

Beauty tricks

Spray Genie from & Other Stories, creme blush from Urban Decay, Stellar face balm from Balance Me, white kohl from Oriflame & Brush from Mason Pearson.

De her produkter er mine lifesavers i denne uge. Face mist til træt hud og en lille opfriskning på farten, creme blush til flotte høje kindben, face balm til en ‘over night’ ansigtsmaske så min hud ser frisk ud, den hvide kohl til øjets nederste kant – det bedste trick til friske øjne og den hypede hårbørste til blanke lokker.

Theese are my life savers this week. Face mist for my tired skin and some refreshing on the go, creme blush for contoured cheekbones, face balm for an over night skin rescue, white kohl for instant fresh looking eyes (apply it on the lower wet line of the eye) and the amazing hair brush for a healthy looking hair.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top priority