mon day school day

Kevin Murphy Travel

Kevin Murphy Angel travel set

Under Copenhagen Fashion Week var jeg heldig at få fat i et lille fint Kevin Murphy Angel Travel sæt til et af de mange shows. Her i weekenden gav jeg det lige et forsøg. Sættet består af Angel wash og Angel rinse, samt Anti Gravity, som er et styling produkt du kommer i håret mens det er fugtigt og så føntørrer du. Produkterne skulle eftersigende give volumen og struktur og Anti Gravity indeholder ikke olie, hvilket gør at håret slet ikke bliver fedtet, men mere volumiøst og lidt mat – men på den gode måde. Jeg er total fan, produkterne gjorde netop at mit hår blev fyldigt og har fået en pæn struktur og er mat på den pæne måde. Første forsøg var i hvert fald en succes. Nu må vi se 🙂 Fandt sættet på tilbud hos Økozonen, på min daglige beauty tour. Køb Kevin Murphy Angel Travel kit her.

During Copenhagen Fashion Week I was lucky to get this Kevin Murphy Angel Travel set at one of the many shows. This weekend I gave it a try. The set consists of Angel Wash and Angel rinse and Anti Gravity, which is a styling product you get in your hair while it is damp and then blow dry. The products were said to give volume and structure and Anti Gravity does not contain oil, which makes the hair not at all greasy, but more voluminous and somewhat matte – but in a good way. I am a total fan, the products did just that. My hair was rich and had a nice structure and is matte in the nice way. The first try were at least a success. Now we’ll see 🙂 Found the kit marked down at Økozonen, on my daily beauty tour. Kevin Murphy Angel Travel kit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mon day school day