konfetti me up

250213:Little Bear

Wood Wood Little Bear jacket, DANSK tee, Diesel Skinzee jeans & Ray Ban Meteor sunnies.

I er mange der spørger til mine Skinzee jeans og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Skriver et mere teknisk indlæg om dem senere på ugen og så kan i eller glæde jer til d. 6 Marts (til jer der bor i KBH) og d. 9. Marts (til dem af jer der bor i Århus)! Bisou har nemlig indgået et ret sejt samarbejde med Diesel – hvilket blandt andet betyder at vi holder to events hvor i kan komme og høre meget mere om Skinzee. Stay tuned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

konfetti me up