120313

today

I dag startede jeg den ellers kolde morgen med et besøg hos InWear, hvor Tikkie og jeg prøvede tøj til den store guld medalje. Jeg synes InWear laver nogle vildt stærke kollektioner, så det var en fornøjelse af se dem irl og prøve de forskellige styles. Mit favorit sæt blev de sorte bukser med satin i siderne, en matchende jakke og den smukke strik. Billedet nedenunder er det jeg ægte har på i dag; TO læderjakke, Gina Tricot sweatshirt, Diesel Skinzee jeans, Balenciaga støvler og Carhartt bandana.

Nu er jeg hjemme og gemme mig lidt for sneen inden et møde og åbningen af & Other Stories butikken på strøget. Spændende!

i started my day with a meeting at InWear, tried on all their cool styles. I just love their new collection and campaign – so cool and delicate. My fave outfit is the black suit with satin details and the graphic jumper. The last picture is my actual outfit of today; TO leather jacket, Gina Tricot sweatshirt, Diesel Skinzee jeans, Balenciaga støvler og Carhartt bandana. Now i’m home trying to recover from this snow madness we have in Copenhagen. Later i have a meeting and then i’m going to the opening of & Other Stories in Copenhagen – excited!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

120313