River & Raven

the big and the little green one

De her to produkter er forholdsvis nye i mit badeværelsesskab, men ikke desto mindre geniale. A-Dermas Eau Micellaire købte jeg bare på mit lokale apotek, da jeg havde læst om den hos Emily. Selve produktet har jeg læst om mange andre steder – fx. Biodermas udgave som eftersigende skulle være alle modeller og make up artisters must have. Garance Doré har skrevet et ret sjovt indlæg om selvsamme anti-vands tendens. Jeg har nu brugt den i et par uger og må altså bare indrømme at den virker – virkelig! jeg renser mit ansigt med den morgen og aften og den efterlader huden helt blød – ikke knas tør som jeg er vant til, da jeg hele mit liv har fjernet make up og vasket mit ansigt i vand. Det er slut nu. Jeg bruger stadig Repair creme og Stellar face balm som natmasker, men slet ikke i samme omfang. Det virker, det er godt og jeg ved ikke hvordan jeg har levet uden dette produkt i så lang tid. Den lille grønne tut er fra Mario Badescu og er en serum som jeg bruger under mit dagcreme (Matas natur med spf). Den er super drøj og virkelig let at smøre på huden, og så fugter den, så mit ansigt ikke tørrer ud i løbet af dagen. Jeg fik prøven i en goodie bag under modeugen og derfor har den nu vikarieret for min elskede E-vitamin olie. Lidt beauty tips på en lørdag. Adios!

These two products are relatively new in my bathroom cabinet, but nonetheless brilliant. I bought A Dermas Eau Micellaire at my local pharmacy when I had read about it from Emily. The product itself, I have read about many other places – eg. Biodermas version which is said to be all models and make up artists’ must have. Garance Doré wrote a pretty funny post about the very same anti-water trend. I’ve been using it for a few weeks and therefore can just say that it works – really! I clean my face with it morning and night and it leaves the skin very soft – not bone dry as I used to because all my life I have removed the make up and washed my face in tap water. It’s over now. I still use Repair cream and Stellar face balm as night masks, but not to the same extent. It works, it’s good and I do not know how I lived without this product for so long. The little green thingy is from Mario Badescu and is a serum that I use under my day cream (Matas nature with spf). It is super smooth and really easy to apply to the skin and then it’s super moisturizing,  so my face does not dry out during the day. I got the sample in a goodie bag during fashion week and therefore it has now taken over from my beloved Vitamin E oil. Some beauty tips on a Saturday. Adios!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

River & Raven