Gellack:Depend

Depend Gellack kit

I weekenden gav jeg mig i kast med GDS hjemme gellack. Jeg modtog for (længe siden) et Gallck kit fra Depend, men efter min lidt voldsomme gellack oplevelse i Hong Kong var jeg lidt sen om at få det testet. Jeg vil starte med at sige at det er helt anderledes end den gellack jeg fik lavet hos en salon og meget mere naturlig. Neglene føles slet ikke hårde og tykke. Det ligner et lidt tykt lag neglak og så er det sådan smidigt, hvis man kan sige det. Jeg forsøgte mig med den lyserøde farve og er ret tilfreds med resultatet – især hvis det holder 2-3 uger. Det kræver nok lidt øvelse at ligge farven helt perfekt, men selv processen med base coat og top coat og LED lyset er meget let og hurtigt. Klart anbefalelses værdigt, hvis i ikke gider 400 kr. manicure hver 3. uge. Eller er træt af afskallet neglelak.. Håber Depend kommer med lidt flere forskellige farver!

Tried out this home DIY gellack kit fra Depend – amazing! So easy to use and it looks natural. I’m a fan!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

180313