This week

Sunday style

Style.com/print, Stine Goya shoes from Adélie, REN mask & Essie madison ave-hue polish.

Fik det nye Style.com/print med posten i går – perfekt til lidt søndags læsning. Skoene fra Stine Goya er mine nye fin dame sko og skal nok blive brugt flittigt hen over sommeren. RENs Clearcalm maske er min absolutte favorit og dufter så godt! Og lidt New Yorker stemning på mine negle med Essies Spring 2013 kollektion.

Got the ned Style.com/print in the mail yesterday – perfect for at little sunday reading. The shoes from Stine Goya is so rad, gonna use them a lot this summer. The Clearcalm mask from REN is my absolute fave and it smells so nice. Got a little New York vibe on my nails with this color from Essies Spring collection.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This week