240413

Dream shoes & what to wear

Shoes from BZR 1599 kr.

I dag har jeg været rundt til pressedage med mit Bisou side kick, Tikkie. Vi var blandt mange steder forbi Bruuns Bazaar og deres undermærke BZR, hvor jeg kiggede på de her mega seje sko! De var desværre alt alt for store (ved ikke om det anes på billedet?!). Jeg fandt en virkelig sej kjole som jeg skal have på til Danish Beauty Awards i næste uge og tænker at de her sko ville være perfekte til! Prøvede det på sammen og det så mega sejt ud! Hvad siger i?

I kan forresten følge med på Twitter og Instagram hvor Tikkie, Cindie og jeg vil dække hele Beauty Awards showet.

Today i went to some of the PR showrooms here in Copenhagen, to check out the AW13 collections, with my BISOU side kick, Tikkie. Vi visited a lot of places, one of them was Bruuns Bazaar and BZR, where i tried on these awesome shoes. They looked so cool with this dress that i’m wearing at the Danish Beauty Awards next week. What do you think?

If you are interested in the Danish Beauty Awards, me, Tikkie and Cindie will be covering the whole event on Twitter and Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

240413