260413

long week(end)

Møde hos Mads Nørgaard for at se den nye kollektion. De har de sejeste lokaler og en ulastelig smag. // Meeting at Copenhagen’s Mads Nørgaard office to look at the new collection. They have the most awesome surroundings and an amazing sense of style.

Kører hårdt på med Squat challenge – shit det er hårdt! // Going for the Squat challenge – soo exhausting!

Drømme vans til sommerbrune (tonede) stænger.// Dream shoes from Vans – perfect with tanned (and toned) legs.

Altid hot yoga – også i bededagsferien. // Always time for hot yoga!

Chillede i komplet Baum und Pferdgarten outfit og fik en Twix. // Chilling in my Baum und Pferdgarten outfit and having a Twix.

Mig og Winston tog på lørdags shopping for at købe en fødselsdagsgave og en lille ting til mig… Guess what? // Me and Winston went Saturday shopping to buy a birthday present and a little something for me.. Guess what?

Min søde og seje storesøster holdt fødselsdag i går og snackbordet går over i historien. Choko overtrukne flæskesværd med frysetørrede jordbær, mini sportslagkager, hjemmebagt knækbrød og Meny cips! // My awesome sister had her birthday party last night, and the snacks will go over in history!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

260413