070513

Volume, color and length

False Lash Wings from Loréal, Volumen Mascara from Nilens Jord & Extended Play Lash from MAC cosmetics.

Jeg skifter ofte ud i min mascara, det er også den slags make up jeg bruger mest – når man er en blegfis som mig, kan det virkelig gøre underværker. Pt. er mine favoritter disse 3, som går på skift fra dag til dag. Jeg bruger False Lash Wings til party da der er ret meget knald på, Nilens Jord til hverdag hvor jeg vil have lidt længde og lidt fylde og MACs hvis jeg vil have naturlige, men meget lange vipper. Hvilken er jeres yndlings mascara? Nå nu tilbage til min BA.

I use a lot of different mascaras, since it’s my most essential make up, i change them a lot. Right now these are my faves. False Lash Wings for a party look, Volumen for a pretty everyday look with some volume and some lenght and finally MACs for the very natural look. Which mascara is you fave? Oh well gotta get back to my BA.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

070513