Ballarina me please

REN: testing testing

De sidste par uger har jeg givet den fuld skrue med at teste skønhedsprodukter. Jeg har blandt andet teste denne serie fra REN, som jo laver min yndlings maske. Serien er til kombineret hud og jeg har haft lidt svært ved at finde ud af hvilken serie jeg skulle bruge. Jeg har både tørre pletter (lækkert) og lidt urenheder (mere lækkert) i panden og på hagen. Der udover har jeg virkelig sensitiv hud og så er der jo lige det der med at man skal bruge anti aging allerede fra 25 år.. Hvilket vil sige NU. Jeg prøvede med denne serie og vil starte med at kaste al min kærlighed hen på REN, for det er nogle virkelig lækre produkter. Duft, konsistent og indpakning er så mega pisse lækkert. Nu til produkterne. Mayblossom T-Zone Control Cleansing Gel –  en rense gel som jeg brugte om aftenen til at fjerne make up og rense ansigtet, da jeg har haft stor succes med at bruge A-Dermas rensevand for at undgå ekstrem tørhed i ansigtet, har jeg brugt dem samtidig. Hvilket har virket perfekt, da A-Derma ikke fjerner make up lige så godt som rense gelen. Efterfølgende har jeg brugt Clarifying Toning Lotion og til sidst T-Zone Balancing Day Fluid som er meget smooth og virkelig nice i ansigtet. Jeg vil sige at jeg synes alle produkterne virker på det de skal – og da de er til kombineret hud, så gør de nemlig det at de renser og fugter. De tørrer ikke ud, men cremen er heller ikke fedtet, som dem jeg normalt bruger. For mig tror jeg at denne serie ikke fugter min hud nok, medmindre jeg tilføjer en serum eller bruger e-vitamin olie, som jeg har gjort nogle gange. Min hud har været ret medtaget af den lange kolde vinter, så har tænkt mig at tage produkterne frem igen, når vi er lidt længere inde i sommeren – der har jeg nemlig ikke brug for fede cremer… sjovt nok. Jeg har kigget lidt på RENs andre produkter og tror jeg skal prøve denne maske og se lidt nærmere på både anti age og sensitive serien. Kender i RENs produkter? Har i nogle favoritter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ballarina me please