A.P.C x EASTPAK

Breakfast & MK oil

I’m such a breakfast person – can’t function without. My breakfast rule (actually my rule for all three meals) is no added sugar, lots of protein and some greens. I use spinach in my smoothies or add half an avocado. I have tested MK oil for 2 months now and i have to admit that it’s gonna stay in my daily routine. I can see improvements in my skin – it’s much more even and softer, an extra benefit is that it makes me less hungry during the day.

Jeg er virkelig en morgenmadsperson – kan slet ikke fungere uden. Min regel for alle dagens 3 måltider som er at der ikke må være tilsat sukker, der skal være protein og noget grønt. Jeg plejer at putte spinat i mine smoothies eller spise en halv avocado. De seneste 2 måneder har jeg drukket MK olie og jeg er helt hooked. Det har gjort en stor forskel for min hud, som er blevet mere ensartet og blødere, desuden er jeg mæt i længere tid, hvilket er meget rart.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A.P.C x EASTPAK