Augusta in LA:4

Fancy dress and friend

Cindie from Into the Shades & me before the Bruuns Bazaar show.

Jeg snuppede lige dette billede fra Cindie. Jeg synes det er ret sødt og så havde vi bare en mega hyggelig eftermiddag hvor vi kørte rundt i vores Lotto bil med Tikkie og Sidsel og verdens bedste chauffør Kristoffer. Jeg havde en ny og meget fancy kjole på fra Designers Remix, med en nålestribet blazer også fra Designers Remix og så mine nye yndling sneakers fra Nike. Cindie er i komplet Baum und Pferdgarten.

I just snatched this picture from Cindie – i think it’s very cute and we had such a fun day during fashion week, riding our Lotto car with Tikkie and Sidsel and our driver Kristoffer. I was wearing a new and very fancy dress from Designers Remix and a pin striped blazer, also from Designers Remix together with my Nike Pegasus. Cindie is wearing Baum und Pferdgarten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Augusta in LA:4