test

#mindrekemi

Lige nu kører der en kampagne der hedder mindre kemi. Det handler om at vi alle sammen skal bruge mindre kemi – færre produkter og mindre mængder af dem. For nogle uger siden gik jeg og tænkte på at jeg godt kan være lidt hysterisk med hvad jeg bruger af produkter.. måske jeg var lige hysterisk nok? Så gennemgik jeg alle de produkter jeg bruger til hverdag og blev enig med mig selv om at det er total ok at være hysterisk. Selvom jeg holder det på et minimun, så er det alligevel en hel del produkter jeg bruger – alle trænger de ind i min hud, og det må vel også gøre en forskel.

Derfor vil jeg rigtig gerne bakke op om denne kampagne og opfordre alle til at bruge mindre kemi – ikke kun nu, men hver dag og altid. Det bedste råd jeg nogensinde har fået er fra en dame der hedder Laila Costings, hun sagde at hvis jeg bare bruger min sunde fornuft – så er det ikke svært at finde produkter. Kig på ingrediens listen og hold 2 ting for øje: så få ingredienser som muligt & så mange ingredienser som du kender som muligt. Det er hermed givet videre.

Mindre kemi opfordrer også til at tage et billede på instagram af dig selv, uden make up og uden filter og hashtag det #mindrekemi

– se mit her @fredesblog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

test