Whistles: Slate

Jeans + tee: make it fancy

Tweed jacket and tee from Only, jeans from Jacqueline de Young, shoes from Stella McCartney and bag from Savannah Wild.

Jeg er virkelig en type der har det bedst i jeans og en t-shirt, hvilket ser pænt og afslappet ud når man hedder Freja Beha, men sjukset ud når man vælter ud af døren på Vesterbro og lufter sin puddelhund. Derfor var ideen lige at opgradere   jeans + tee looket.

First things first – skift sweatshirt eller strik ud med pæn jakke – som her, en tweed jakke med en fin detalje foran. Second step – skoene.. mine sneakers måtte blive på hylden og de fine sko blev hevet frem. Puds dem gerne, så er det ekstra flot. Jeansne fik en tur med saksen. De var lidt for lange, men i stedet for at klippe dem af, som jeg normalt gør, så klippede jeg en slids op. Jeg synes det giver lidt længere stænger… det håber jeg også at i synes.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Only.

I’m just a jeans and tee girl. no doubt. But i wish i looked as effortlesly cool in it, that Freja Beha does. But i don’t, so i thought i’d give it an upgrade.

First things first – change your sweatshirt or knit with a blazer, like this one in tweed with nice details. Second – leave the sneakers at home and take out your fancy shoes. Last but not least i gave the jeans a twist. Instead of cutting the edges i cut straight up in a slit. I think it makes my legs look a little longer.. I hope you do too.

This post is sponsored by Only.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Whistles: Slate