290813: suede

IBUKI: for the young

Shiseido IBUKI

I dag starter jeg med at teste en ny hudplejeserie fra Shiseido. IBUKI, som serien hedder, betyder ‘frisk pust’ på Japansk og er præcis pointen med produkterne. De tilfører huden fugt og gør den frisk og ‘modstandsdygtig’, som jeg tænker er ret lækkert når nu vi starter på verdens længste vinter part 2. IBUKI serien er særligt udviklet til ung hud og henvender sig til unge kvinder med en travl hverdag. Jeg er nu 25,5 og har haft panikangst ved tanken om anti aging produkter, som jeg åbenbart allerede er for sent ude med at bruge, så denne serie kommer lidt som kaldet. Så kan jeg ty til anti aging når det virkelig presser sig på. Som jeg har skrevet 4.ooo gange før så er jeg mega opmærksom på hvad jeg smider i hovedet, og da jeg jo fandt ud af at det er en hel del produkter jeg bruger til hverdag, ja så er jeg bare blevet endnu mere opmærksom på det. Glæder mig til at teste løs og se hvad der sker – holder jer opdateret løbende!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

290813: suede