IBUKI: for the young

last week: some time

Carin Wester blazer from Adélie, Soulland x Babar tee, InWear suede pants, Ray Ban sunnies, Puma R698 sneakers & Adax bag (similar here).

Mit outfit fra sidste uge hvor jeg lige var landet fra Stockholm – ruskindsbukserne er seriøst min nye yndlings ting. De passer godt til alt og bare det at det ikke er denim gør en kæmpe forskel. Glæder mig til at bruge dem her til efteråret.. så behøver jeg ikke at have det sygt varmt som som her.. Denne uge er packed med uni, træning, læsning og andre ting som skal ordnes. Jeg er begyndt at arbejde på nogle nye projekter som jeg snart kan introducere jer for – noget om mode og noget om kvinder. Stay tuned.

Ps. hvis i er lige så vilde med Rützou, som vi er hos BISOU, så klik ind på BISOU.dk og tjek vores give away – du kan vinde 5.000 kr. til at shoppe for på Rützous webshop.

This outfit is from last week, just when i got back from Stockholm. The suede pants are my new fave thing! They go well with everything and the fact that they are not denim, makes a big difference. Can’t wait to use them this fall, then i won’t have to die from heat.. like in this picture.. This week is just packed with school, work outs, lots of studying and different stuff that have to be done. I’m currently working on some different projects that i can’t wait to share with you – one is about fashion and the other is about women! Stay tuned.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IBUKI: for the young