checks

Daniel Silverstain

ëtre Cécile tee from Adélie, Daniel Silverstain for Muuse silk jumper & pants, Tokyobike from Cykelbanditten, Puma sneakers & Daniel Wellington watch.

I går havde jeg en virkelig lang dag med skole, aflevering af tasker fra mit indslag i Go’ Morgen DK i weekenden – fik jeg tippet jer om det? Ellers kan i se det her. Holdt også møder og havde nyt smart tøj på. Silkesættet (går også under navnet: slange kostumet) er fra den New York baserede designer Daniel Silverstains kollektion for Muuse. Jeg elsker at bukserne er brede, synes det giver et rigtig sejt look, selvom det er en stor forandring fra mine sorte skinny jeans. Men det kommer! T-shirten er fra Adélie og er et nyt mærke ëtre Cécile, som i helt sikkert vil se mere til inden længe. Jeg har også fået virkelig mange spørgsmål om min cykel, den hedder Bisou bike og er fra Tokyobikes som kan købes hos Cykelbanditten på bla. Vesterbros torv og Nørrebrogade, den koster 4.000 kr. Husk forresten at følge med i min cykel guide over København, på instagram @fredesblog.

Yesterday I had a really long day of school, returning  bags from my feature in Go’ Morgen DK at the weekend – you can see it here. I also had some meetings and wore some new smart clothes. This silk outfit (Also known as: snake costume) is from the New York based designer Daniel Silverstains collection for Muuse. I love that the pants are wide, i think it gives a really cool look, though it’s a big change from my black skinny jeans. But it will come! The t-shirt is from Adelie and is a new brand etre Cécile, you will surely see a lot more of this soon. I’ve got many questions about my bike, it’s called Bisou bike and it’s from Tokyo Bikes and can be purchased at Cykelbanditten at Vesterbro torv and Nørrebrogade, it’s 4,000 dkk.. remember  to keep up with my bike guide of Copenhagen, on instagram @fredesblog.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

checks