170913

Trinomic XT 1 plus

Puma Trinomic XT1 Plus from Rezetstore.dk (Pre order)

Efter 23 år releaser Puma en retro udgave af deres Trinomic sneaker. Den kommer i 3 colorways og lander i butikkerne I starten af Oktober. Jeg synes de er så svedige og min favorit er så klart den hvide med coral detaljer. Yderligere synes jeg prisen er særdeles god. 899 kr. Det er en del under Nike og Adidas i de her dage, hvilket er tiltrængt. Glæder mig til at sporte dem!

After 23 years, Puma will be releasing the retro Trinomic XT 1. I will be available in 3 colorways and will be in stores in the beginning of Oktober. My fave is the white and coral, of course! Oh and another great thing is the price. It retails for 899 dkk which is a bit lower than Adidas and Nike these days, much needed! Can’t wait to sport these babies.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

170913