Trinomic XT 1 plus

Knit & skater skirt

Jacqueline de Young knit, Only skirt & Puma sneakers.

Måske sidste chance for bare ben i 2013, jeg tog den i hvertfald og nød lige bare tæer i sneakers og brune ben inden jeg skal tilbage til mine ikke så gode venner, nemlig strømpebukser… Men lige præcis de her dage giver altså muligheden for den sjældne kombination af strik og bare ben. Selvom jeg ser lidt betuttet ud og fidelerer noget med mine hænder, så kan jeg nu godt lide den store hvide strik og skaterskirtet. Det ser så fint ud når det stritter ud for neden. Mine Puma sneakers er altså blevet yndlings på den måde at jeg synes de passer godt til alt.. heldigt for mig og synd for mine andre sko.

This might be the last chance for bare legs this year, so i grabbed it and enjoyed the last sun before i have to cover up in tights.. But this in between weather provides a perfect opportunity for the knit and bare legs combo, that we don’t have very often. Even though i look kind of confused and i’m fiddeling my hands like never before, i love this white huge knit with the cute little skater skirt. Love how it puffs out underneath the knit. My and my Puma sneaks are getting serious – like i wear them every day.. Good for me, not so good for my other shoes.

This post is sponsored by Only.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trinomic XT 1 plus