Knit & skater skirt

Rützou faves

Blue silk top, blue wool knit, black jacket & black lace dress.

Her er fire af mine favoritter fra Rützous AW 13 kollektion. Tænkte ikke videre over at de kun er blå og sorte – men det synes jeg altså er pænt. Den smukke silke top har jeg allerede beundret på både flotte Sidsel og flotte Tikkie. Jeg vil bruge den med mine ruskindsbukser og mine Nike Pegasus Air + 30. Strikken og blonde kjolen er jeg røv heldig at have i min varetægt allerede og de er gode kan jeg sige jer. Strikken kan i se her og hvis i så Go’ Morgen DK spottede i måske at jeg også havde den på der. Kjolen har jeg kun haft på en gang, og har ikke fået blogget et billede af den, selvom det findes! Det sker! Snart! Jakken, ja jeg har noget for varme jakker, for jeg gider ikke at fryse og det gør man altså herhjemme. For det bliver pissekoldt. Denne vil holde min pink dunjakke kærlighed fra Ganni godt med selskab og så er det bare praktisk med sort og hætte.

These are four faves from Rützou AW 13. I didn’t think about the blue and black color theme going on, but i guess i like it. I’ve admired the blue top on both Sidsel and Tikkie and i think i would match it with my suede pants from InWear and my Nike Pegasus Air + 30. The knit and lace dress is already  in my possesion, i wore the knit here and in Go’ Morgen DK some weeks ago. The lace dress is awesome, i wore it for a dinner some time ago – guess i forgot to post the pictures. Will do. soon! Oh and the jacket – it’s wonderful and warn, which is what you need living in DK, it’s so cold in the winter. And it would be perfect for a change of my pink fluffyness love from Ganni.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knit & skater skirt