Coats coats and more coats

TXT POP UP SHOP: INVITATION

Måske (eller selvfølgelig!)  kender Stu stu studio line? Måske kan i huske denne her?

Studio Line er tilbage som #TXT – en 2013 linje af styling produkter, uden gelé og brede skuldre. Der er 8 produkter i alt  og de er i butikkerne lige nu. Men nu til det spændende! BISOU har sammen med L’Oréal lavet en #TXT POP UP SHOP på Galleri Vess. Her kan i (og jeres venner og veninder) komme og få et glas Campari med appelsinsaft (lidt 80’er skal vi da have), høre god musik og ikke mindst shoppe de nye #TXT produkter. Dog er shopping meget sjovere når man har penge på lommen, så vi udstyrer jer selvfølgelig med L’Oréal penge til at shoppe for – så kan i købe præcis de produkter i har brug for. Hvis i er i tvivl om hvilke produkter der passer til jeres hår og stil, så kan i da bare få gode råd og styling fra Sidsel Marie Bøg som i dagens anledning er klar med børste og spray til at hjælpe jer.

Altså: Drinks, musik, gratis shopping, lækre hårprodukter og en professionel hår stylist.

Det sker på fredag d. 27. September i Vess på Oehlenschlægersgade 36 fra kl. 16-19.00

I kan melde jer til eventet på facebook og følge med i hvad der sker – men det er ikke et krav at være tilmeldt og alle er velkomne! Håber i kommer og siger hej, drikker drinks, shopper produkter, får hår tips og hygger jer!  Jeg glæder mig!

I BISOU har vi udvalgt vores 3 favorit produkter som i kan se ovenfor – Volume spray, wave creating spray og molding paste.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coats coats and more coats