TXT POP UP SHOP: INVITATION

Shooting with Hoss Intropia

Hoss Intropia AW13

I morgen står jeg meget tidligt op for at bruge hele dagen med Hoss Intropias danske team, en fotograf og en make up artist. Vi skal skyde 6 looks som jeg har stylet, på 3 af mine yndlings steder i København. Jeg glæder mig rigtig meget, men det er også lidt angstprovokerende at være foran kameraet..! Jeg lover at opdatere flittigt på insta, så husk lige at følg med der @fredesblog.

Tomorrow i will get up really early to spend my day with Hoss Intropias danish team, a photographer and a make up artist. We will be shooting 6 looks styled by me, in some of my fave Copenhagen spots. I’m so excited about it, but it is also kind of scary to be in front of a camera with a whole crew..! But hey, i will be updating on instagram the whole day, so make sure to follow me @fredesblog.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TXT POP UP SHOP: INVITATION