behind the camera: Hoss Intropia

Nike Air Pegasus 30+ LOVE

Nike Air Pegasus 30+ Coral & Blue from Sarenza.dk

Total yndlings sko! Startede med de blå men indså heldigvis at jeg også skulle eje de koralfarvede. Jeg tænkte lige at tippe om Pegasus, da jeg tit for kommentarer om fede sneakers til pige. Jeg er selv mest til herresneaks der er i pige størrelse, men mange leder efter en smallere og mere feminin sko – værsgo’! Jeg synes Pegasus Air 30+ har en slank silhouet, men pga. det vævede materiale og løbesålen, så har de lidt kant. Nike er altid lidt små i størrelsen, så gå lige et halvt nummer op.

Ps. Sarenza holder fødselsdag og derfor kan man vinde 1300 kr. til at shoppe sko for, find konkurrencen her.

Total favorite shoes! Started out with the blue but realized that I needed the coral aswell. I just thought i would recommend the Pegasus, as I often get comments on cool sneakers for girls. I myself love men’s sneakers in girl’s sizes, but alot of girls are looking for a sleeker and more feminine shoe – here you go! I think Pegasus Air 30 + has a slim silhouette, but because of the woven material and sporty soles, so they’ve got some edge. Nike is always a bit small in sizes, so just go half a size up.
Ps. Sarenza is celebrating their 1 year birthday so you can win 1,300 dkk to shop for, find the competition here.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

behind the camera: Hoss Intropia