WW CLUB

Ibuki status

En lille update på min test af Shiseidos Ibuki linje. Jeg har brugt den i 4 uger nu og har helt klart fundet mine yndlingsprodukter og en god måde at bruge dem med nogle af mine andre produkter.

Purifying cleanser er en rensegel med små fine korn i der exfolierer huden, den bruger jeg 1-2 gange om ugen imens jeg er i bad, mens jeg bruger gentle cleanser oftere og til at rense make up af. Da jeg ikke bruger make up hver dag, så bruger jeg også A-Derma vandet til at rense mit ansigt, da min hud let bliver tør så hjælper det virkelig at få en pause fra vandet fra hanen.

Hver morgen bruger jeg Softening concentrate og Protective moisturizer med SPF 15, som begge er overdrevet drøje i brug og trænger ind i huden virkelig hurtigt. Jeg er vant til at bruge abrikos kerne eller e vitamin olie, som tager lang tid om at trænge ind i huden, så det er en helt vildt stor forskel. Jeg bruger dog stadig olie i ansigtet i ny og næ fx hvis jeg har haft meget make up på eller min hud trænger til ekstra ekstra fugt.

Da jeg startede med at bruge Ibuki serien slog min hud helt vildt meget ud i panden (ik så nice..) og jeg overvejede med det samme at gå tilbage til at bruge min sædvanelige produkter, men samtidig så ville jeg også lige give det en chance og huden skal eftersigende bruge op til 8 uger på at vænne sig til nye produkter. Efter 4 uger er min hud faktisk i ret fin balance og jeg har fundet en perfekt måde at bruge produkterne på. Senere i dag skal jeg til et presse event for Ibuki og håber jeg lige kan forhøre mig lidt hos nogle eksperter.

Det eneste jeg mangler i serien er ansigts masker. Jeg bruger både rensende og fugtgivende masker fra Tromborg, Ren, Qua og Balance Me, så det ville være fint med en maske i samme serie. Jeg har dog bare brugt mine sædvanelige masker når jeg har holdt spaaa dag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WW CLUB