Ibuki status

ONLY INSPIRATION: DENIM

Only Denim shirt, skinny jeans, pilot jacket, grey knit, beanie, totebag & Asics Gel Lyte III from Adélie.

Denim er et af mine favorit materialer. Jeg går virkelig meget i jeans og som jeg har nævnt før og sikkert nævner igen, så er en denim skjorte helt sikkert en klassiker hos mig. Lige så meget som jeg elsker at mikse mønstre og farver, så synes jeg et komplet denim look er virkelig sejt, på den der casual måde. Et denim look kan dresses op og ned, stiletter, sneakers eller laksko – til enhver lejlighed virker det 😉 Lige nu er jeg ret meget til rå denim, men altid med noget mere feminint til, skal ikke ende med et alt for mandeagtigt look. Mine denim regler er at mikse pasforme, løst med noget stramt og gerne i forskellige vaske så der er en balance.

Denim is one of my favourite materials. I wear jeans almost every day and i think that a denim shirt is a wardrobe stable. As much as i love to mix and match patterns, i love the combine denim. A denim on denim look can be soo effortlesly cool, like nothing else. You can mix the roughness of the material with heels, make in sporty in sneakers or even use a contrast like patent shoes and red nails. I would wear it with all the different options, depending on the occasion. I’m really into raw denim atm, but i make sure to wear it with something more soft, like a knit or a washed out denim shirt. My rules for a denim on denim outfit is to match loose and tight fits, bleached and raw to balance the whole outfit.

This post is sponsored by only

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ibuki status