301013

Denim and fluffy

Cardigan, shirt (similar) & jeans from Only, Acne clutch, Vans x Kenzo sneakers & Kaibosh sunnies.

Et denim på denim outfit har altid været en favorit hos mig. Jeg er meget en jeans person, så går all in. Denne gang piftede jeg det hele op med verdens blødeste cardigan – jeg mener det – og mine meget flotte Kenzo Vans.

A denim on denim outfit have been a wardrobe stable since forever – i’m very much a denim persen. This time i got all crazy and mixed it with the softest, really, it’s soo soft, cardigan and my lovely Kenzo Vans.

This post is sponsored by Only.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

301013