WIN YOUR FAVORITE OUTFIT FROM BISOU POUR WON HUNDRED

251013

Rützou sweater, Five units bukser & Puma sneakers.

Mit outfit fra igår da jeg var til nogle møder og gjorde klar til vores BISOU pour Won Hundred fest på Sunday – altid godt at de har så store og lyse toiletter at man kan tage dagens..!

Idag har jeg SÅ mange tømmermænd fra festenog jeg tror det kulminerede med de seneste par uger som har indeholdt alt fra sygdom, pre ferie stress, post ferie stress og ‘vi lancerer lige en tøj kollektions’ stress. Så jeg velkommer chips med dip og Harry Potter. Og min verdens bedste kæreste og min hund… Og min sofa. Og en dåse cola.

My outfit from yesterday where i had a couple of meetings and prepared for our BISOU pour Won Hundred party at Sunday – luckily they have these huge restrooms where you can shoot some outfits..!

I’m soo hungover today. Gin and Tonics, shots and mixed up with illness, pre vacay stress, post vacay stress and ‘let’s launch a collection’ stress i’m very open minded towards chips, dip and Harry Potter. And my boyfriend and my dog… and my couch.. and a coke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WIN YOUR FAVORITE OUTFIT FROM BISOU POUR WON HUNDRED