251013

251013: BISOU pour Won Hundred launch at Sunday

BISOU pour Won Hundred shirt, Five Units pants & Decadent pumps.

Jeg lavede det ældste trick i bogen på mit outfit fra i fredags og havde et par stilletter og en skjorte med i tasken, total kinderæg party outfit, men jeg var tilfreds. Skiftede dog tilbage til mine Puma sneakers efter 8. Lauryn Hill nummer.

I did the oldest trick on my outfit from this friday. I had a pair of heels and a shirt with me and suddenly i was ready. I guess it worked, i changed back to my sneakers after the 8th round of Lauryn Hill though.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

251013