Give me Bugsy

Fall wishes from Adélie

Trine Tuxen ear cuff, Wood Wood boots, Stine Goya knit & BISOU pour Won Hundred knit.

De her 4 ting gad jeg rigtig godt tilføje til min efterårsgarderobe. Strik er uundgåelige og både den fra Stine Goya og BISOU pour Won Hundred er så fine i deres enkelthed. Jeg har allerede anskaffet mig en af de flotte ear cuffs fra Trine Tuxen, hvilket kun har fået mig til at ønske mig en mere. Skoene fra Wood Wood ville pynte gevaldigt i hverdagen hvor mine sneakers eller Vans efterhånden har overtaget. Og så ville det hele jo se vældig pænt ud med en bugsy coat ik?

These 4 things I’d really like to add to my fall wardrobe. Knit wear is inevitable and both the one from Stine Goya and the one from Bisou pour Won Hundred is so awesome in their simplicity. I have already got my hands one of the great ear cuffs from Trine Tuxen, which only led me to wish for one more. The shoes from Wood Wood would take my everyday looks up a notch where my sneakers or Vans has gradually taken over. And then the whole thing would just look very pretty with a bugsy coat right?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give me Bugsy