Fall wishes from Adélie

BLAX

Jeg ved der findes en kæmpe skuffe et eller andet sted, med enlige sokker, hårnåle og hårelastikker… og cykellygter. Den bliver fyldt alle de ting som du og jeg mangler til hverdag. Hvordan de ender i den kæmpe skuffe aner jeg ikke, for jeg vasker mine sokker i par og alligevel kommer de ud som ‘singler’. På samme vis forsvinder mine hårelastikker én efter én. Derfor er jeg altid in need, men også altid lidt på udkig. Endelig har jeg fundet de perfekt, og som så mange andre er jeg nu BLAX fan. Jeg ledte og ledte efter dem i New York og uden held der, endte jeg med en googlesøgning der henviste mig til en webshop fra Kolding hvor BLAX koster 39 kr. pr. pakke og der er gratis forsendelse. Jeg modtog mine elastikker dagen efter jeg bestilte dem, så hurtigt, det går det også. Så egentlig er det her bare et tip om at gode elastikker findes her, de er billige og lander hurtigt i den postkasse.

I know there is a huge drawer somewhere, with single socks, hair pins and hair elastics … and bike lights. It fills up with all the things that you and I need. How they end up in the giant drawer – no idea, because I wash my socks in pairs and yet they come out as ‘singles’. In the same way my hair elastics disappear one by one. Therefore, I am always in need, but also always on the look out. Finally I have found the perfect hair elastics, and like so many others, I am now a BLAX fan. I searched and searched for them in New York and with no luck there, I ended up with a google search who referred me to a shop from Kolding where BLAX is 39dkk per. package and they even have free shipping. I received my order the day after I ordered them.

So basically this is just a tip about good hair elastics that can be found here, they are cheap and land quickly in the mailbox.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall wishes from Adélie