Go' Morgen DK: træningstøj

BISOU pour Won Hundred: my outfit

BISOU pour Won Hundred shirt & skirt.

Her er lige et outfit fra vores BISOU pour Won Hundred launch i Magasin (mobilbilleder – fy og undskyld..) og samtidig er det også mit design fra kollektionen. Skjorten er lavet på Clean modellen, som efterhånden er en klassiker hos Won Hundred. Printet er inspireret af Vans – simple as that. Nederdelen er lavet med udgangspunkt i et skater skirt og en mere enkel og pæn uld nederdel, noget som jeg altid selv har ledt efter. Hvad synes i om det?

Here is my outfit from our BISOU pour Won Hundred launch in Magasin (sorry for the bad photo quality) and this is also my design from the collection. The shirt is made from a classic Won Hundred style, the Clean shirt and the print is simply inspired by my Vans. The skirt is the search for a perfect skater skirt that is still classic and the wool makes a bit more elegant. What do you think about it?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go' Morgen DK: træningstøj