Sunday funday

Dior vernis

Dior Safari Beige Vernis & Gel Coat.

I New York havde jeg 20 minutter at slå ihjel i Bloomingdales og de blev brugt på at glo på Chanel tasker og finde en neglelak fra Dior som jeg havde opgivet, nemlig Safari Beige. Den perfekte hudtone! Den er så pæn og jeg har ledt forgæves efter den i lang tid. Jeg blev så forbløffet da svaret på mit spørgsmål (som jeg har stillet mange gange i Matas, Magasin, Sephora osv) var ‘Sure we have one left’ at jeg ikke hørte hvad hun sagde om en eller anden gel halløj. Nå ja, så er det godt jeg har gode blog kollegaer, for få dage senere kunne jeg læse om Dior Gel Coat hos Caroline og konstatere at den burde jeg havde købt med når nu priserne i Bloomingdales er lidt bedre end Matas. Men Matas blev det og det er lige meget for det er den bedste top coat nogensinde. Den giver effekten af gel nails uden det helvede det er at få dem lavet og fjernet igen…

In New York, I had 20 minutes to kill and a Bloomingdales in front of me, i stared at Chanel bags and found a nail polish from Dior that I had given up on, named Safari Beige. The perfect skin tone! It is so nice and I’ve been looking for it for a long time. I was so amazed because the answer to my question (which I have asked many times in Matas, Magasin, Sephora etc) was ‘Sure we have one left’ I did not hear what she said about some gel fuss. Well i should have listened, but it’s good I have some awesome blog colleagues, cause a few days later I read about Dior Gel Coat at Rainbowdash and knew that I had to have it. I should have bought it with the prices in Bloomingdales, slightly better than Matas. But Matas it was and it doesn’t matter because it is the best top coat ever. It gives that effect of gel nails without the hell it is to have them made and removed again …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday funday