091113

Til de blege ben: Vita Liberata

Vita Liberata Tinted self tan gel medium, untinted self tan gel for face, Long lasting tan mousse dark, skin polisher body scrub & moisture boost body lotion – gift pack available at Greenskin.

Jeg har naturligt en utrolig flot og varm glød der gør at jeg ser rimlig sun tanned ud hele året, heldigt for mig. Not. Jeg er blegere end bleg og min ben kan stort set ikke blive brune. Derudover så bliver jeg rød som en krebs når selv den aller mest spinkle solstråle rammer min porcelænsskal af en hud. Om sommeren er det faktor 30-50 all over og jeg bruger for det meste en dagcreme med faktor 15, også om vinteren. Nå men i sommer prøvede jeg noget for første gang – en spray tan! Det var spændende at stå i trusser, klipklappere og badehætte og langsomt få den kulør jeg har ligget mange timer i solen for. Det tog omkring 7 minutter, tørrede med det samme og holdt i et par uger. En stor oplevelse og jeg fik øjnene op for at selvbruner ikke behøver være forbundet med gule streger og en udefinerbar lugt, nej nej du kan bare bruge Vita Liberata, også der hjemme.

Så here we go. Jeg har brugt tinted self tan gel til kroppen siden Juni – og det virker. Der følger en handske med som du bare sprøjter det der gel på og så påfører du det efter den vejledning der ligger i æsken. Hvis man bare gør som der står, så kommer der ingen streger, kanter eller mørke albuer. Gel’en er farvet og fungerer som en guide, så du kan se hvor du har puttet på og hvor der mangler, den ryger af første gang du går i bad og så er du fin og lysebrun stadig. Untinted self tan for face bruger jeg i ny og næ. Den er ikke så fugtgivende som mine dagcremer, så det er et par gange om ugen den kommer på og giver lidt kulør.

Vita Liberata har lige lavet en gave æske som indeholder en mousse, scrub (som er vigtig inden du putter self tanner på!) og en mouisturizer – som først skal på efter noget tid. Det er et perfekt sæt hvis du er bleg og ikke gider tanne, eller ikke lige skal til Thailand i juleferien. Det koster 390 og kan umiddelbart kun finde det online hos Greenskin.dk, men er sikker på det dukker op andre steder, fx. Matas, når vi nærmer os julen. God tanning, jeg lover jer, det er den bedste!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

091113