Yoga essentials

Ibuki favourites

Shisedo Ibuki gentle cleanser, eye cream & cleansing massage brush.

Nu har jeg testet Ibuki serien i snart 3 måneder og ville lige komme med en opdatering, for sidst jeg skrev om produkterne havde jeg fundet mine favoritter og nu, 1,5 måned efter har jeg testet løs og fået en rense børste, så derfor ser mine favoritter lidt anderledes ud. Når jeg er i bad skummer jeg gentle cleanser op i hånden med børsten og bevæger den i cirkler rundt i mit ansigt og jeg er seriøst blevet afhængig af den, lige som jeg er afhængig af at bruge min Mason Pearson børste, som giver den dejligste hovedbundsmassage. Udover ansigts massagen så renser den mit ansigt uden at det er knastørt når jeg kommer ud af badet, kender i ikke den der sæbede tørhed i ansigtet? Det vil jeg i hvert fald helst undgå. Øjencremen er total min nye ting, vidste slet ikke at mine øjne manglede den slags fugt, men det gør de! bruger den både om morgenen og om aftenen. Ibuki serien har utroligt mange produkter og hensigten er at man skal sammensætte den så den passer perfekt til dig. Jeg har ud over cleanser og øjencreme brugt softenign concentrate som er en fugtgivende serum og så spf 15 dagcremen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yoga essentials