Terry & Caroline presents: CIFF

191113

InWear top, BISOU pour Won Hundred skirt & Opening Ceremony boots from Sarenza.dk

I dag har jeg været byen rundt med Winston i cykelkurven og holdt møder og spist toast. Dagens besøg sluttede hos Davines og et kig på deres virkelig fine produkt linje ‘More inside’ og lækker kage hos Marlene Juhl Jørgensen der fejrede 20 års jubilæum i hendes smukke butik Figaros Bryllup. Opening Ceremony støvlerne fra Sarenza er nye og meget voksne, følte mig voksen helt indtil det begyndte at regne og så følte jeg mig meget barnlig.. Ruskindsstøvler i regnvejr. Ikke smart.

Today I have been around town with Winston having meetings and eating toast. The visits ended at Davines and a look at their really cute product line ‘More inside’ and some delicious cake at Marlene Juhl Jørgensen who celebrated her 20th anniversary in her beautiful shop Figaros Bryllup. The Opening Ceremony boots from Sarenza is new and they are my grown up shoes, felt  really grown up until it started to rain and thenI felt very childish .. Suede boots in the rain. Not very clever.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terry & Caroline presents: CIFF