191113

201113

Isabel Marant pour H&M jacket, Birgitte Herskind top, Diesel Skinzee jeans & Opening Ceremony boots from Sarenza.dk

I går var jeg forbi Sarenza.dk og se deres spring/summer 14 kollektion med Mie og Katrine – belejligt med nogle bloggerøjne når der skal tage dagens.. Guldskoene blev hevet frem igen, i dagens anledning – dog uden regn.

Yesterday i visited Sarenza.dk to take a look at their spring/summer 14 collection with Mie and Katrine, so convenient with some fellow bloggers to take outfit pictures.. My golden shoes had another go, but this time with out the rain.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

191113