Luxury pack: Adidas ss14

221113: snaps

Isabel Marant pour H&M jacket, Whiite top, InWear suede pants & Puma Trinomic XT1 sneakers.

Med lidt tungt hoved efter flæskestegssandwich og Oodka cyklede jeg igår hen til Aamanns for at spise fantastisk smørrebrød (julefrokost edition) og smage på O.P Andersen snaps. På en måde kan det anbefales med tømmermænd, på en måde ikke. Snapsen var god og det var maden og selskabet bestemt også.

Yesterday, with a heavy head after roast pork sandwiches and Oodka I biked to Østerbro to Aamanns to eat great sandwiches (Christmas Edition) and taste the snaps (a danish traditional liquor). In a way it can be recommended with hangovers, in a way it can’t. The snaps was good and the same goes for the food and the company indeed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luxury pack: Adidas ss14