Spa time: Skodsborg

26.11.13

The North Face Seaworth jacket, Gina Tricot sweatshirt, Être Cécile tee, Diesel Skinzee jeans & Ganni boots.

Man skulle tro at én dunjakke i lyserød er nok, men når jeg først har fået smag for noget så går jeg for det. Velkommen til min nye jakke fra The North Face. Jeg havde ønsket mig den i julegave, efter at have indset at 1. dunjakker er alt for dejligt, 2. det er godt med en sort, praktisk jakke der er liiidt længere når man som jeg, cykler året rundt. Da jeg så Trine i en meget smart North Face var jeg overbevist og jagten satte ind. Det blev så ikke en julegave fra min mor, men fra North Face, nogen er hurtigere end andre.

Forresten så tjek lige vores BISOU facebook side, der kan du nemlig vinde 4 billetter til P6 Beat i Koncerthuset – kom nu!

You would think that one down jacket in pink is enough, but when first get a taste for something then I go for it. Welcome to my new jacket from The North Face. I put it on my wishlist for Christmas, after realizing that 1 Down Jackets are soo0 nice, 2 it’s crucial to own a black, practical jacket is longer when you, like i do, bike all year round. When I saw Trine in a very cool North Face, I was convinced and the hunt began. So it ended up not being a Christmas gift from my mother, but from North Face, someone is faster than others.
By the way, check out our Bisou facebook page where you can win 4 tickets to P6 Beat in Koncerthuset – come on!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spa time: Skodsborg