My My Copenhagen bag

Turtleneck & Pinstripes

BISOU pour Won Hundred turtleneck, BISOU pour Won Hundred pants & vintage necklace.

To favoritter fra BISOU pour Won Hundred kollektionen – nålestribede bukser og den fantastiske rullekrave. Bukserne har den fineste slids ved anklerne og jeg forud ser at de vil være mega seje til sneakers og brune ankler..! åhh sommer..

Two faves from the BISOU pour Won Hundred kollektion – turtleneck and pin stripe pants. The pants got this little slit at the ankles and i bet it will look awesome with fresh sneakers and tanned legs..! oh my summer…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My My Copenhagen bag