KK shop

Gold heels

Notion 1.3 jacket, Diesel Skinzee jeans & Opening Ceremony boots from Sarenza.dk

Jeg er godt nok glad for mine voksen sko. De gør mange ting lidt sejere og så er alt lidt mere festligt med guld på hælen. Billederne er ikke fra i dag, for pt. sidder jeg under min dyne og arbejder (og så på en søndag!?). I aften skal jeg holde jul med min mor, søster og lillebror + kærester og børn. Det bliver mega hyggeligt og jeg glæder mig til at give de små pruttebørn gaver. Vores gode juletradition er sushi til middag, den har vi haft i mange år (i mangel af bedre) og det glæder jeg mig virkelig til!

Forresten så er der jo full on pakkekalender på instagram @bisoudk så tjek den venligst ud. I dag er det et virkelig pænt sæt med kopper og the kande fra Broste, i morgen er det noget der glimter og den 24. er det noget du gerne vil vinde, for det kan holde dig varm hele vinteren!

I am (still) really excited about my grown up shoes. They make so many things look more cool and you’re a little more festive with golden heels, right? The pictures are not from today. Tt the moment I’m in bed working (and then on a Sunday!?). Tonight I’ll celebrate Christmas with my mother, sister and brother + boyfriends and children. It’s always such an awesome evening and I’m looking forward to treating my niece and nephew with gifts. Our Christmas tradition is sushi for dinner, we’ve done that for many years (for lack of better) and I am really looking forward to it!

By the way, there’s full on advent calendar on instagram @bisoudk so check it out please. Today it is a really nice set with cups and teapot from Broste, tomorrow it’s something that sparkles and 24 it’s something you’d like to win, because it will keep you warm all winter!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KK shop