#nyeathome

311213

Coat from Ganni, shirt from Gina Tricot, knitwear from Object, pants from 5 Units, bag from Yvonne Koné, sunglasses from Ray Ban & Stella McCartney shoes.

I tirsdags, inden festlighederne skulle skydes i gang, mødtes jeg til frokost med Lotte og Irina. Vi spiste på the Royal Café og jeg kan på det varmeste anbefale deres Smushi (det mest kiksede ord i verden, men det smager virkelig godt!). Efterfølgende nød jeg godt af Irinas foto skills, for hun var venlig at tage et billede af mit outfit. Hey Irina, flytter du ik til KBH?

Before the everything went off into champagne and new years resolutions, i met up with Lotte and Irina for lunch, at the very last day of the year. We ate at the Royal Café. Their Smushies are the best (besides being the most cliché word ever), but they are actually really awesome. Afterwards Irina was kind enough to snap some pics of my outfit. I could get used to day like that. Hey Irina, you moving to Copenhagen or what?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#nyeathome