Lets go to New York

Jurlique

Jurlique elder cream, love balm, skin brightening mist, herbal recovery serum & antioxidant gel mask.

Lige for tiden bruger jeg de her produkter fra Jurlique. Jeg elsker Jueliques lækre diskrete dufte og deres indpakning er altså også ret lækker. Jeg har i mange år brugt deres kamille og rose mist, og deres canlendula creme. De her produkter har jeg ikke prøvet før, men efter utallige anbefalinger af Herbal Recovery serum og gel, tænkte jeg at det var et godt sted at starte. Det er ret smart for inde på Jurliques egen hjemmeside er alle produkter angivet med en lille titel øverst hvor der står om det er til sensitiv hud, anti aging eller hvad ved jeg. Det er super let at finde rundt i, især hvis man ikke vil køre med én serie, men vil blande lidt.

At the moment I use these products from Jurlique. I love Jueliques delicious subtle scents and their packaging are also quite delicious. I have used their chamomile and rose mist, and their canlendula cream for many years. I Havn’t used these products before, but after numerous recommendations of the Herbal Recovery serum and gel, I thought it was a good place to start. It’s pretty clever at the Jurlique website all products are indicated with a small title at the top where it says if it’s for sensitive skin, anti aging or whatever. It is super easy to navigate, especially if you do not want to go with one series, but want to mix it a little.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lets go to New York