170114

GoMorgenDK: SS14 items

outfit 1: Zara turtleneck, chemise from H&M, Won Hundred jeans & boots. Outfit 2: Kimono form Ganni, cashmere knit from Perfectly Simple, leather leggings from Samsøe Samsøe & sneakers from Puma. Outfit 3: Hope sweatshirt, Vila midi skirt, Billi Bi pumps & glitter socks from Dear Denier. Me: Object knit, Designers Remix skirt, Nike Huarache sneakers & earrings from Katrine Kristensen.

Her til formiddag har jeg været i Go’Morgen DK for at fortælle lidt om hvordan man kan mikse sine nye forårskøb med vinter garderoben. Jeg blev især inspireret af Marie da hun havde stylet sin chemise med en turtleneck. I kan se indslaget her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

170114